10.000 de locuri de parcare de reședință au rămas neocupate în Sectorul 3

10.000 de locuri de parcare de reședință, dintre cele scoase la atribuire, au rămas neocupate în Sectorul 3, anunță primarul Robert Negoiță.

De la începutul anului, în Sectorul 3, au fost scoase la atribuire 19.000 de locuri de parcare de reședință, din care 6.000 au fost atribuite direct. În plus, aproximativ 2.600 de locuri au fost atribuite în urma unei licitații publice, explică primarul într-o postare pe pagina de Facebook. Este vorba de bateriile unde pentru locurile libere existente au fost mai multe cereri sau unde un anumit loc – chiar dacă în baterie erau și altele libere – a fost dorit de mai multe persoane.

Astfel, după scoaterea la atribuire, au rămas libere 10.000 de locuri de parcare, care vor fi scoase la atribuire în etapa a doua, cea în care se pot face atribuiri pentru cetățenii care locuiesc la o distanță mai mare, respectiv de 100 de m de baterii, dar și pentru persoanele juridice.

Regulamentul de atribuire a locurilor, calendarul cu adresele pe luni – deja și calendarul pentru etapa a doua – toate anunțurile care se afișează și la blocuri, centralizările, dar și platforma GIS pot fi regăsite AICI.

Sistemul informatic de gestionare a parcărilor de reședință -GIS- este platforma modernă pe care Primăria o are la dispoziție pentru a solicita locuri de parcare, pentru a face actualizări sau diferite modificări sau sesizări.

În vederea obținerii unui loc de parcare de reședință persoanele interesate trebuie să acceseze site-ul www.primarie3.ro la secțiunea GIS https://parcari3.ro:8443/parcari.

Cererile vor fi însoțite de următoarele documente:

  • Copie C.I.;
  • Copie de pe certificatul de înmatriculare al autoturismului (talon);
  • Copie de pe polița de asigurare tip RCA, ITP;
  • Copie de pe contractul de comodat al autoturismului, dacă este cazul;
  • Certificat de încadrare în grupa de handicap locomotor, dacă este cazul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati