10.000 de profesori vor accesa gratuit un program internaţional de Pedagogie Digitală

10.000 de cadre didactice din preuniversitar îşi vor evalua gratuit la standard internaţional competenţele de predare digitală şi o reţea de profesori va fi pregătită şi certificată gratuit ECDL pentru şcoala online. 

Astfel, ECDL oferă profesorilor oportunitatea de a-şi afla gratuit nivelul de predare, învăţare şi evaluare prin tehnologia digitală şi asigură pretestarea a 10.000 de profesori pe competenţe de pedagogie digitală.

În plus, prin această campanie, se va crea o reţea de profesori, care să poată să susţină şi să dezvolte mai departe acest tip de competenţe, prin formarea, testarea şi certificarea gratuite, la standard internaţional, a mai multor cadre didactice.

Modulul ECDL Pedagogie digitală stabileşte conceptele esenţiale şi competenţele referitoare la utilizarea eficientă din punct de vedere pedagogic a tehnologiei online, în vederea susţinerii şi îmbunătăţirii procesului de predare, învăţare şi evaluare la clasă.

Programele internaţionale de certificare, precum ECDL, care este deja implementat în şcoli din întreaga lume, sunt esenţiale pentru conştientizarea propriilor aptitudini digitale reale. Acestea oferă o metodă clară de dezvoltare şi probare a competenţelor digitale.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati