10 lucruri mai puțin cunoscute despre utilizatorii de căști din România

Huawei prezintă 10 lucruri mai puțin cunoscute despre utilizatorii de căști din România, în urma unui sondaj online pe care l-a realizat în social media. Rezultatele acestei cercetări-experiment au demonstrat că printre cele mai apreciate și căutate caracteristici în ceea ce privește căștile se află calitatea audio, autonomia bateriei și funcția inteligentă de anulare a zgomotului (ANC), scrie economica.net.

Raportat la tipul de conținut pe care utilizatorii preferă să îl asculte, rezultatele au indicat că 91% dintre respondenți ascultă la căști muzică sau videoclipuri, în timp ce doar 9% aleg podcasturile. Pe de altă parte, doar 13% dintre participanți folosesc căștile atunci când vorbesc la telefon, spre deosebire de 87% care le poartă în momentele în care
ascultă diverse melodii.

Muzica este, de altfel, o componentă importantă în viața utilizatorilor de căști, fie că vorbim despre activitățile profesionale (54% dintre respondenți preferă să lucreze cu muzică), fie atunci când vine vorba despre activități recreative (46% ascultă muzică atunci când fac sport).

Pe de altă parte, studiul a mai relevat că cei mai mulți respondenți (51%) ascultă muzică atunci când se află pe drum spre locul de muncă sau spre diverse întâlniri, în timp ce 49% atunci când sunt acasă. În materie de preferințe de
consum, 82% dintre participanți sunt adepții căștilor wireless pentru a asculta muzică, în timp ce doar 18% din aceștia le-ar alege pe cele clasice, cu fir.

În cazul celor mai importante caracteristici pentru utilizatorii de dispozitive audio care au răspuns întrebărilor, 72% au menționat calitatea sunetului, în timp ce 28% au ales autonomia bateriei.

Participanții sunt, totodată, foarte bine informați în ceea ce privește funcționalitățile căștilor în general, astfel că 66% dintre aceștia cunosc faptul că ANC reprezintă funcția Active Noise Cancellation, iar 68% știu că True Wireless Stereo (TWS) înseamnă sunet de calitate prin asocierea bluetooth.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati