11 bărbați reținuți după o încăierare într-o sală de jocuri din Sectorul 6 al Capitalei

Un număr de 11 bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti după o încăierare în incinta unei săli de jocuri din Sectorul 6 al Capitalei.

Potrivit unui comunicat la Poliţiei Capitalei, marţi, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 25 Poliţie au reţinut 11 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 34 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„În fapt, la data menţionată, în jurul orei 2,30, poliţişti din cadrul Secţiei 25 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că în incinta unei săli de jocuri din Sectorul 6 are loc un conflict între mai multe persoane. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au depistat 18 persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 34 de ani, care ar fi fost implicate în eveniment. Din cercetările efectuate, s-a stabilit că, marţi, în jurul orei 2,00, în timp ce se aflau în incinta sălii de jocuri, între două grupuri, alcătuite din 11 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 34 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan. Ulterior, disputa ar fi escaladat în exteriorul locaţiei, context în care aceştia s-ar fi agresat fizic, reciproc, prin folosirea de obiecte contondente, tulburându-se, astfel, ordinea şi liniştea publică”, se precizează în comunicat.

Sursa citată menţionează că un echipaj din cadrul SMURD a procedat la acordarea primelor îngrijiri medicale, un bărbat în vârstă de 32 de ani fiind transportat, ulterior, la o unitate medicală pentru investigaţii suplimentare.

De asemenea, în sarcina a doi bărbaţi, în vârstă de 19, respectiv 29 de ani, s-a reţinut şi săvârşirea a două infracţiuni de lovire sau alte violenţe, constând în aceea că, în timp ce se aflau în interiorul sălii de jocuri, aceştia s-ar fi agresat fizic, reciproc, arată poliţiştii.

În baza probatoriului administrat, faţă de 11 bărbaţi a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentaţi magistraţilor cu propuneri legale.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 25 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati