Continuă dezinsecția în toată Capitala. Nicușor Dan: Urmează demararea tratamentului împotriva larvelor de țânțari

Primăria Capitalei continuă aplicarea tratamentelor de dezinsecție pe toată suprafața Capitalei, conform Programului Unitar de Acțiune aprobat de CGMB.

În prezent, Compania Municipală Eco Igienizare București aplică tratamentul nr. 4 împotriva țânțarilor și tratamentul nr. 3 împotriva căpușelor, urmează demararea tratamentului nr. 5 împotriva larvelor de țânțari, anunță primarul general Nicușor Dan.

 Tratamentele împotriva țânțarilor se derulează pe toate spațiile publice administrate de Primăria Municipiului București, parcuri, spații verzi, cimitire, maluri de lac, piețe, târguri, precum și în spatiile deschise ale persoanelor fizice si juridice, în cazul tratamentelor de dezinsecție care se execută de pe aliniamentul stradal, adiacent acestor spații.

 Tratamentele împotriva căpușelor se efectuează pe zone cu vegetație – parcuri, grădini publice, locuri de agrement, cimitire, terenuri aferente imobilelor cu spatii destinate locuintelor colective – asociatii de locatari /proprietari, cămine de elevi, locuințe sociale.

 Pentru sesizări și reclamații, Compania Municipală Eco Igienizare poate fi contactată 24/24 la numărul de telefon 0752.041.898 sau prin email la sesizari@cmeib.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati