Ilfov: Zeci de amenzi şi avertismente au fost aplicate după controalele efectuate la centre pentru persoane cu nevoi speciale

0
218

Zeci de amenzi şi avertismente au fost aplicate după controalele efectuate la centre pentru persoane cu nevoi speciale din Ilfov.

„Ţinând cont de problemele identificate la faţa locului, au fost emise 35 de avertismente şi un număr de 29 amenzi în valoare de 342.000 mii de lei”, au scris reprezentanţii Instituţiei Prefectului Ilfov marţi, pe Facebook.

Conform acestora, luni au fost verificate în judeţul Ilfov trei cantine, cinci cămine pentru vârstnici, două pentru persoane cu dizabilităţi şi două pentru copii.

Reprezentanţii Instituţiei Prefectului Ilfov au precizat că echipele mixte de control au fost formate din reprezentanţi ai instituţiei, Direcţiei de Sănătate Publică, Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Agenţiei Naţionale pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Verificările vor continua pe tot parcursul săptămânii curente şi vor viza toate unităţile de ocrotire socială din Ilfov, au adăugat sursele citate.

Sursa: Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.