Compania Eco Igienizare a făcut un nou tratament de combatere a țânțarilor

0
193

Compania Municipală Eco Igienizare a făcut cel de-al 14 lea tratament de combatere a țânțarilor adulți. 

Tratamentele de dezinsecție s-au făcut în intervalul orar 22.00-05.00 și s-a aplicat pe toate spațiile deschise din domeniul public și privat al unităților administrativ-teritoriale (terenuri ale instituțiilor publice din subordine, parcuri, spații verzi, cimitire, maluri de lac, piețe, târguri, oboare, bâlciuri,etc.) și pe spațiile deschise ale persoanelor fizice și juridice, în cazul tratamentelor de dezinsecție care se execută de pe aliniamentul stradal, adiacent acestor spatii.

Tratamentele de combatere a țânțarilor adulți s-au făcut cu utilaje adecvate, în funcție de condițiile meteo.

Pentru tratamentul împotriva țânțarilor adulți este utilizat produsul insecticid SOLFAC Trio EC, produs avizat de Ministerul Sănătății și care, în concentrația utilizată, nu pune în pericol sănătatea oamenilor sau a animalelor. În caz de contact direct poate provoca iritații ale căilor respiratorii, motiv pentru care tratamentele se desfășoară pe durata nopții. 

Compania Municipală Eco Igienizare a pus la dispoziție numărul de Dispecerat non-stop – 0752.041.898 – și mail sesizari@cmeib.ro unde cetățenii pot face sesizări și reclamații în legătură cu apariția oricăror focare de infestare în Capitală

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.