FOTO/ Muzeul Copiilor și-a deschis porțile cu două noi tururi interactive

0
290

Muzeul Copiilor și-a deschis porțile cu două noi tururi interactive pline de magie și distracție și două activități speciale de familie dedicate sărbătorilor de iarnă.

Micuții bucureșteni și nu numai, pot vizita până pe 22 decembrie circuitele ”Magia Iernii” și ”Lumea lui Moș Crăciun”.

  • Circuit 1: Magia Iernii

Copiii cu vârste între 3 și 12 ani sunt așteptați să descopere cele 5 zone tematice captivante, inclusiv “Ocolul Pământului în obiceiuri și tradiții”, unde cei mici vor învăța despre fauna specifică zonelor reci și vor descoperi expoziția interactivă Fabrica de Jucării îmbrăcată în haine de sărbătoare, loc în care spiridușii lui Moș Crăciun pregătesc jucăriile.

Sărbătorile de iarnă nu ar fi complete și captivante fără un carusel în interiorul muzeului, fenomene atmosferice specifice sezonului rece și un patinoar unde copiii pot patina în ciorapi și se pot bucura de jocurile lor preferate. Mai mult, în această călătorie, copiii vor avea ocazia să-i întâlnească spiridușii Moșului. Dar asta nu este tot!

La finalul turului în expoziția interactivă Fabrica de Jucării, vă așteaptă o zonă de colectare a jucăriilor pe care le vom dona mai departe către copiii aflați în situații deosebite.

Cost servicii vizitare: 50 lei/persoană.

Durata medie de vizitare: 50 minute până la maximum 1 oră și 30 minute/tur.

  • Circuit 2: Lumea lui Moș Crăciun

Prin intermediul unui lift magic, copiii vor ajunge într-un tărâm de poveste, împreună cu spiridușii lui Moș Crăciun. Satul Moșului, atelierul de creație de globulețe și scrisorile cu dorințe sunt doar câteva din minunatele atracții pe care le veți descoperi în acest tur mirific. Și să nu uităm că Moș Crăciun în persoană vă așteaptă răbdător în casa lui, lângă șemineu, pentru a vă asculta poeziile și să îi spuneți cât de cuminți ați fost anul.

Turul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani.

Cost servicii vizitare: 50 lei/persoană.

Durata medie de vizitare: 50 minute până la maximum 1 oră și 30 minute/tur.

  • Atelier de turtă dulce 

Pentru micii bucătari în devenire, pregătim un atelier de turtă dulce. Vă invităm să coaceți împreună figurine delicioase de turtă dulce. Bucătăria Profi se va transforma într-un laborator gastronomic demonstrativ unde veți întinde aluatul, tăiați figurinele și le veți coace.

Micii bucătari vor putea să-și ambaleze preparatele în cutii de cadou pe care le pot oferi ulterior celor dragi.

Acest atelier de turtă dulce oferă o oportunitate minunată pentru familii să-și petreacă timpul împreună într-un mod distractiv și educativ, în timp ce învață mai multe despre tradițiile Crăciunului și se bucură de gustul dulce al sărbătorilor de iarnă.

Atelierul este deschis copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani.

Cost participare: 30 lei/copil și 10 lei/adult.

Durata medie atelier: 50 minute până la maximum 1 oră/atelier.

  • Ședințe foto în casa lui Moș Crăciun 

Dacă doriți să surprindeți cele mai frumoase amintiri de Crăciun, puteți programa ședințe foto în casa lui Moș Crăciun. Pachetul include vizita în Circuitul 2, o ședință foto profesională în casa lui Moș Crăciun, primiți 10-30 de fotografii digitale pe adresa de e-mail în maximum 10 zile și 3 fotografii printate la alegere, pe loc.

Este un cadou minunat pentru cei dragi și o modalitate perfectă de a marca momentele speciale.

Cost participare: 850 lei/ședință (maximum 10 persoane/ședință).

Durata medie atelier: 1 oră până la 1 oră și 30 minute/ședință.

Pentru programarea unei ședințe foto, vă rugăm să transmiteți un e-mail cu cel puțin 5 zile înainte de data dorită.
E-mail: muzeulcopiilor@proedus.ro

Accesul în muzeu se face în baza unei rezervări online, precum și în recepția muzeului, în limita locurilor disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.