135.000 de parinti si copii au sarbatorit Ziua Copilului la 1uniFEST

După ce a făcut Ziua Copilului zi liberă națională, echipa Itsy Bitsy a reușit să creeze cel mai mare festival de joacă pentru copiii și părinții din România – 1uniFEST.

Anul acesta, de ziua lor, copiii au descoperit un parc plin de surprize pe gustul lor, au sărbătorit prima zi de vară cu multă bucurie și joacă, cu mii de provocări și surprize și cu cel mai drag cadou – părinții alături.

Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Spinner, Spark și Dj Dodi au fost gazdele 1uniFEST într-un parc plin cu decoruri de poveste, jocuri, muzică, dans, teatru, magie, film, multe surprize și cadouri, personaje iubite de cei mici, întreceri sportive, mâncăruri și băuturi gustoase, dulciuri, părinți alături și mulți prieteni. Toate aceste lucruri au fost puse la dispozite gratuit participanților pe o suprafață de peste o sută de mii de metri pătrați. Altfel spus, un parc întreg s-a transformat, pentru o zi, în cel mai tare loc de joacă!

Festivalul a oferit peste 200 de ateliere și activități în aer liber realizate de cei peste 120 de parteneri Itsy Bitsy, iar mai bine de 800 de oameni au pregătit evenimentul și au oferit copiilor peste 30000 de cadouri în cele peste 11 ore de distracție.

Copiii au transmis la radio, în direct din parc, timp de 10 ore. În Radiomobilul Itsy Bitsy au intrat și au transmis mesaje de sărbătoare întregii țări zeci de copii, dar și invitați speciali, precum artista Cristina Bălan, care le-a cântat în direct celor mici “La mulți ani!”.

De dimineață și până seara târziu, copiii au găsit la 1uniFEST sute de motive de sărit în sus de bucurie împreună cu SuperEroii Itsy Bitsy.

Alături de ei au avut ocazia să-și antreneze toate puterile la activitățile pregătite special pentru a le oferi o zi memorabilă: zbor pe mătură, mașinuțe conduse cu puterea minții, animații VR, baloane de săpun, confetti, vată de zahăr, piscine cu bile, pictură pe față, pe pânză, pe borcane și pe tricouri, desene pe mașini adevărate, baloane, plajă cu nisip ca la mare, panou de cățărare, concursuri diverse și câte și mai câte.

O mare bucurie a fost pentru cei mici întâlnirea cu toți SuperEroii Itsy Bitsy, care au sustinut, pe scena mare a festivalului, premiera musicalului interactiv “Supereroii Copilariei”. Pe scenă au urcat, de asemenea, peste 500 de artiști mari și mici de la: Academia de Talente Contrapunct, Academia Campionilor Pro-Mișcare, Anastasia Haiducu, Andra Gogan’s Academy, DAVIDans, Elite Dance Studio, Grupul Miniton, Honey Dance Studio, Marili, Mosaic Art, Mike’s School of Dance, Music All, Raluca Andrei și Fetițe cu Codițe, STEYsha School of Irish Dance, Sunetul Muzicii, Victoria Dance Studio, Lunatech Sound cu artiștii  Miruna Ungureanu, Gabriel Mardare, Măriuca Stan Muraru, Antonia Ciofu, Charlize Maalouf.

La umbra copacilor, la Scena Poveștilor, a fost loc de popas pentru copiii și părinții care s-au bucurat de relaxare, de spectacolele susținute de Teatrul Improteca, Teatrul Ion Creangă, Teatrul Sufletos, Artis Studio și Școala de Dragoni, de momente de magie cu Bogdan Muntean și de demonstrații sportive oferite de CS Akura, CS Ritmica, Laurențiu Mogoș, Viorica Firoiu și Paul Igreț.

De asemenea, familiile au avut ocazia să admire și o selecție de automobile istorice inedite, organizată de Retromobil Club România, filiala București. Unele dintre „bunicuțele pe 4 roți” expuse au o vechime de peste 70 de ani.

Pentru ca petrecerea să dureze cât mai mult, copiii și parintii au avut o ofertă delicioasă de mâncăruri, de deserturi în zona de Food Trucks. Iar seara s-a încheiat cu relaxarea oferită de cinematograful amenajat în aer liber, unde a rulat animația „Super Mario Bros: Filmul” (Illumination Entertainment, 2023, AG – dublat în limba română).

Au fost milioane de zâmbete pe fețele copiilor și părinților prezenți la 1uniFEST 2024. Participanții au plecat acasă cu peste 10.000 de fotografii gratuite, dar mai ales cu cea mai de preț amintire, a unei zile de joacă petrecută împreună!

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati