16 ani de la întronizarea Preafericitului Părinte Daniel ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române. Ce evenimente sunt organizate?

0
342
https://basilica.ro/

Patriarhia Română anunță o serie de evenimente cu ocazia împlinii a 16 ani de la întronizarea Patriarhului Daniel. Credincioșii pot chiar să îi trimită mesaje de felicitare sau să participe la sărbătorire.

„Sâmbătă, 30 septembrie 2023, Biserica Ortodoxă Română aniversează 16 ani de la întronizarea Preafericitului Părinte Daniel ca Patriarh.
Cu acest prilej, între orele 09.00 – 11.00, va fi săvârșită Sfânta Liturghie în Catedrala Patriarhală.
După Sfânta Liturghie, de la ora 11.00, va fi oficiată slujba Te Deum-ului, ca mulţumire adusă lui Dumnezeu pentru ajutorul și binefacerile revărsate de El în viața Bisericii Ortodoxe Române şi a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel în cei 16 ani de bogată slujire patriarhală.
În continuare, la ora 12.00, în sala Europa Christiana din Palatul Patriarhiei, se va desfășura un moment festiv în timpul căruia vor fi prezentate mesajele din partea reprezentanților autorităţilor de Stat centrale şi locale, precum și din partea altor instituţii publice.
Accesul la acest eveniment se va face pe bază de invitație.”, transmite Patriarhia ]ntr-un comunicat.

Persoanele care doresc să transmită mesaje de felicitare se pot adresa Cabinetului Patriarhal prin e-mail (cabinet.patriarhal@patriarhia.ro), fax (0040.21.406.71.62) sau poștă la adresa: Str. Patriarhiei, nr. 2, RO-040161, sector 4, București

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.