1uniFEST, cea mai mare sărbătoare a copiilor, are loc și anul acesta în Parcul Al. Ioan Cuza

Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Spinner, Spark și Dj Dodi, sute de provocări, jocuri și distracție pe toate gusturile îi așteaptă pe copii și părinți la 1uniFEST, ediția 2023. Ziua liberă națională a copiilor – 1 Iunie este și anul acesta sărbătorită în Parcul Al. Ioan Cuza din București, fiind cea mai mare sărbătoare a copilăriei din România.

O zi întreagă de distracție, un parc întreg plin de culoare, cu: jocuri, muzică, dans, teatru, circ, film, multe surprize și cadouri, personaje adorate de copii, plimbări cu barca pe lac, planor, întreceri sportive, mâncăruri și băuturi gustoase, dulciuri, părinți și prieteni alături, aceasta este rețeta pentru sărbătoarea cea mai pe gustul copiilor, care va umple parcul Al Ioan Cuza.

Copiii și părinții participanți la 1uniFEST vor descoperi în Parcul Al. Ioan Cuza zeci de motive de sărit în sus de bucurie împreună cu SuperEroii Itsy Bitsy. Aleile găzduiesc sute de ateliere pe care cei mici le vor descoperi alături de personajele preferate. De dimineață, începând cu ora 9:00, și până seara târziu, copiii au ocazia să-și antreneze toate puterile la activitățile pregătite special pentru a le oferi o zi memorabilă.

Creativitatea și bucuria vor fi antrenate prin jocurile și activitățile susținute de Școala de Dresat Dragoni, Magia Lutului, Pictează 3D, Școala de Joacă, Victory Horses, Grădinița Rița Veverița, Boo Bee, Lumea de Poveste și Plicul Creativ, iar curajul va fi activat de prietenii de la Poliția Română și Acvatic Bebe Club.

Energia va fi antrenată prin demonstrații și activități sportive jucăușe pregătite de Bucharest Sport Club, Asociația KinetoBebe, Clubul Sportiv Dinamo București, Kayak Champions, Academia Victor Hănescu Kids și C.S. Akura, iar puterea bunătății va fi activată de Cercetașii României, Crucea Roșie Română, HELP Autism, SOS Satele Copiilor și Hope and Homes for Children.

Pe scena Itsy Bitsy Show vor sărbători copilăria prin muzică și dans artiștii de la Grupul Miniton, STEYsha School of Irish Dance, DaviDans, Victoria Dance Studio, Elite Dance Studio, Academia Campionilor, Academia de Talente Contrapunct, Crescendo, Bucharest Sport Club, Honey Dance Studio, Artis Studio, Music All, Ana Marinescu, Andra Gogan’s Academy, Sunetul Muzicii, Fetițe cu Codițe, Grupul Lilliput, Marili, Alessia Popa, Al Mike’s Pepiniera si LUNAtech Studio.

Un alt punct de atracție la 1uniFEST va fi Scena Poveștilor, unde copiii și părinții se vor relaxa urmărind spectacole de susținute de Compania Pelerin, Teatrul Vienez de Copii, Coloricii, Improteca și Artis Studio, vor asista la demonstrații de Aikido și se vor delecta cu momente de dans și poezie.

După atâta joacă și bucurie, copiii și părinții își vor putea reface puterile în zona de relaxare și hrană sănătoasă. Ziua de sărbătoare se va încheia cu vizionarea animației „Sing 2” (Universal Pictures, 2021, AG – dublat în limba română) începând cu ora 21:00, la cinematograful amenajat în aer liber.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati