22 aprilie – Ziua Planetei Pământ/ Piedone: ”Construcțiile haotice din parcuri, pe luciurile de apă, contribuie și ele la distrugerea mediului înconjurător”

Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, afirmă că Bucureștiul, care ar trebui să reprezinte un ”etalon de bune practici” în ceea ce privește protecția mediului, arată acum ca și cum ar fi părăsit. De Ziua Internațională a Pământului, acesta a participat la o dezbatere de conștientizare asupra importanței protejării mediului înconjurător: ”Să ne unim cu toții pentru protejarea planetei, căci ea ne este casă tuturor!”
  • ”Planeta, cea care ne oferă atât de multe, suferă în tăcere.

Noi, oamenii, uităm cât de important este să avem grijă de ea. Ne gândim prea puțin la ziua de mâine, la viața pe care o vor avea nepoții noștri pe acest pământ.

Uităm că tot ceea ce facem noi astăzi, se va reflecta în calitatea vieții de peste zeci sau sute de ani.

De Ziua Internațională a Pământului, am participat la o dezbatere de conștientizare asupra importanței protejării mediului înconjurător.

Am stat de vorbă cu studenți, cadre didactice, oameni de afaceri și reprezentanți ai societății civile, despre lucrurile pe care trebuie să le facem pentru o țară nepoluată, pentru o Capitală cât mai verde!

Bucureștiul, care ar trebui să reprezinte un etalon de bune practici în ceea ce privește protecția mediului, arată acum ca și cum ar fi părăsit.

Copaci netoaletați, parcuri în care nu s-a mai plantat absolut nimic, toate acestea reprezintă un pericol pentru sănătatea noastră.

Construcțiile haotice din parcuri, pe luciurile de apă, contribuie și ele la distrugerea mediului înconjurător.

Lucrurile trebuie să se schimbe!

Să ne unim cu toții pentru protejarea planetei, căci ea ne este casă tuturor!”, afirmă Piedone.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati