27 de intervenţii ale pompierilor din cauza vântului, până la ora 16.00. Mai multe mașini, avariate

Pompierii din Bucureşti şi Ilfov au avut, miercuri, 27 de intervenţii din cauza codului galben de vânt puternic, 20 de maşini fiind avariate.

”Până la ora 16:00, pe perioada codului galben, ISU BIF a gestionat 27 de intervenţii (21 Bucuresti, 6 Ilfov) pentru îndepărtarea a 24 de copaci şi a 3 elemente de constructie desprinse de vânt”, a transmis, miercuri, ISU Bucureşti-Ilfov, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că au fost avariate 20 de autoturisme.

Capitala şi mai multe judeţe ale ţării sunt, până joi dimineaţă, sub incidenţa unor avertizări meteo care anunţă vând puternic, precipitaţii şi polei.


Știre inițială

Patru persoane au fost rănite după ce mai mulţi copaci au căzut din cauza vântului puternic. Mai multe mașini au fost avariate.

În zona Șoselei de Centură, în apropierea localității Voluntari, un copac a căzut pe o mașină în mers. Două persoane adulte și un copil au fost rănite și transportate la spital.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DNCB, la kilometrul 10+200 de metri, localitatea Voluntari, județul Ilfov, un autoturism a fost lovit în mers de un copac care s-a prăbușit pe suprafața carosabilă.

”În urma impactului au rezultat 2 victime (mamă și copil), care au suferit leziuni ușoare, aflate în evaluare medicală”, arată sursa citată.

Un alt incident a avut loc pe strada Fabricii, unde un copac s-a rupt iar crengile copacului au lovit o tânără de 22 de ani.

În afară de fată, au fost avariate trei autoturisme și o țeavă de gaze, precizează ISU București Ilfov.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati