3 criterii pentru a alege casa de pariuri la care să joci

Pariurile sportive sunt o realitate de necontestat a lumii pe care o trăim. Sunt mulți care le condamnă, dar sunt și mai mulți care joacă la pariuri sportive. 

Atât timp cât un bonus pariuri sportive este încă principalul motiv pentru care mulți oameni își fac cont la o casă de pariuri e clar că e nevoie de o educație serioasă și în acest domeniu.

Am analizat aici trei criterii princippale pe care un jucător la pariuri sportive ar trebui să le analizeze înainte de a-și deschide un cont de parior.

Înainte de toate însă, e necesar să verifice dacă respectiva casă de pariuri are licență de funcționare pentru România. Acest lucru se verifică foarte simplu pe site-ul ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc).

1. Mărimea cotelor de pariere

Orice parior își dorește cote cât mai mari, care să îi aducă și un eventual câștig mai mare. De aceea, trebuie să facă o comparație între cotele oferite de casele de pariuri pentru același meci pe care vrea să parieze.

Casele de pariuri care oferă cote mai mari pariorilor își asumă din start o marjă de profit propriu mai mică. Acesta poate fi un semn că respectiva casă de pariuri poate fi un partener onest pentru parior, pentru că oferă din start pariorilor cote mai valoroase, mai atrăgătoare.

De aceea, e indicat ca un parior să aibă cont la mai multe case de pariuri. Acest lucru îi dă posibilitatea să joace de fiecare dată acolo unde găsește cota cea mai mare pentru meciul pe care vrea să îl parieze.

2.Varietatea ofertei de pariere

E foarte important ca o casă de pariuri online să ofere pariorilor o paletă largă de evenimente sportive și de opțiuni de pariere pe care să le analizeze. Sigur că fotbalul e sportul-rege și printre pariori.  Dar dacă sportul la care te pricepi este tenisul, handbalul, baschetul sau snookerul, e ideal ca respectiva casă de pariuri să îți ofere o varietate mare de meciuri și de posibilități de pariere pentru sportul tău preferat.

Să presupunem că pentru un meci  de fotbal din Premier League ai la dispoziție peste 500 de opțiuni de pariere. Pe baza acestora, pariorii își pot pune la punct strategii proprii de pariere care să maximizeze posibilitățile de câștig și care să minimizeze, pe cât posibil, riscurile.

S-a dus vremea în care se puteau juca doar opțiunile clasice 1,X sau 2, iar diversitatea ofertei de pariere este un criteriu solid pentru a alege casa de pariuri preferată.

3. Relația cu clienții, modul de rezolvare a sesizărilor

Casele de pariuri care țin cu adevărat la cartea lor de vizită au o relație strânsă, de respect reciproc cu clienții lor.

Orice problemă legată de contul de pariere, de validare a pariurilor, de depunere și mai ales de retragere a unor sume din cont ar trebui rezolvată cu operativitate și profesionalism.

Problemele cele mai mari apar la retragerea sumelor castigate în contul de parior. Dacă există situații frecvente în care se înregistrează întârzieri în onorarea câștigurilor obținute de pariori, asupra respectivei casă de pariuri planează suspiciuni de integritate și e mai bine să eviți să ai o colaborare cu un astfel de partener.

Pentru o relație onestă cu pariorii, ar fi de dorit ca toate casele de pariuri să ofere suport rapid clienților lor, prin live chat, telefon, chiar whatsapp sau alte aplicații online performante. În ultima vreme, se pune foarte mare accent pe eficiență, iar o casă de pariuri care nu rezolvă repede și bine problemelor clienților ei riscă pur și simplu să și-i piardă.

Acestea sunt cele mai importante criterii care stau la baza alegerii unei case de pariuri bune. Fiecare potential jucător trebuie să facă propria analiză riguroasă și să încheie un parteneriat onest cu o casă de pariuri care îndeplinește criteriile enunțate la cele mai înalte standarde.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati