30 de ani de la înfiinţarea Serviciului de Protecţie şi Pază / Iohannis – mesaj de Ziua SPP: V-aţi evidenţiat prin profesionalism şi competenţă în îndeplinirea tuturor misiunilor derulate

Serviciul de Protecţie şi Pază s-a evidenţiat prin profesionalism şi competenţă în îndeplinirea tuturor misiunilor derulate, a afirmat preşedintele Klaus Iohannis, într-un mesaj transmis cu ocazia aniversării a 30 de ani de la înfiinţarea Serviciului.

„Această zi marchează un moment special în istoria Serviciului de Protecţie şi Pază – împlinirea a 30 de ani de la înfiinţare, ca autoritate a statului cu atribuţii în cadrul sistemului naţional de securitate. De-a lungul acestor trei decenii de activitate, v-aţi evidenţiat prin profesionalism şi competenţă în îndeplinirea tuturor misiunilor derulate atât la nivel naţional, cât şi internaţional”, a arătat Klaus Iohannis.

iohannis cere guv votPreşedintele a evidenţiat că adaptabilitatea şi preocuparea constantă pentru îmbunătăţirea performanţelor individuale şi colective au sporit eficienţa colaborării SPP cu celelalte instituţii componente ale sistemului naţional de securitate, precum şi cu serviciile omoloage din străinătate.

Aniversarea de astăzi are loc într-un moment dificil, în care întreaga omenire se confruntă cu pandemia generată de virusul SARS-CoV-2. Mai mult, în acest context global complicat, marcat de multe provocări şi incertitudini în domeniul securităţii, este cu atât mai important să continuaţi să vă adaptaţi metodele şi mijloacele pentru executarea misiunilor specifice unei structuri moderne, eficiente şi pregătite să acţioneze în condiţii de risc.

Îmi exprim aprecierea pentru întreaga activitate pe care Serviciul de Protecţie şi Pază o desfăşoară în slujba României şi vă încurajez să vă îndepliniţi misiunile cu acelaşi devotament şi cu loialitate faţă de ţară, consolidând prestigiul dobândit în toţi aceşti ani”, a mai spus Klaus Iohannis.

SPP recunoscut la nivel internațional – Secretarul general ONU protejat de către o echipă de ofiţeri ai Serviciului de Protecţie şi Pază din România

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati