30 de spații comerciale disponibile pentru închiriere în Sectorul 6, prin licitație publică

Primăria Sectorului 6 a scos la închiriere prin licitație publică 30 de spații comerciale din șase locații din sector. Au între 7 și 60 de metri pătrați și sunt special amenajate pentru desfășurarea activităților alimentare, nealimentare, dar și pentru prestări servicii.

Autoritățile locale au precizat că 21 de spații sunt în Piața Valea Ialomiței, 1 este în Complexul Comercial Păcii, altul se află în Piața Crângași, 1 în Complexul Comercial Drumul Taberei 34, 1 în Piața Gorjului, 5 în Pasajul pietonal 9 mai.

Foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6

„Ofertele se pot depune până pe 21 octombrie, ora 12.00, iar licitația propriu-zisă va avea loc pe 23 octombrie, ora 09.00, la sediul Administrației Comerciale Sector 6 (Șos. Virtuții 148, et. 1, București).

La noi, în 6, toate spațiile comerciale de pe domeniul public se închiriază transparent, corect, cu șanse egale pentru toată lumea.

„Samsarii”, cei care închiriau de la stat și subînchiriau mai departe la prețuri mai mari, au dispărut în ultimii doi ani și jumătate, de când am adoptat o hotărâre în acest sens privind modul în care se pot închiria terenurile și construcțiile”, se menționează în postarea PS6.

Unde sunt amplasate mai exact, ce suprafață are fiecare spațiu comercial și care e prețul minim de pornire vedeți în acest link.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati