4.000 de dolari au dispărut din seiful reprezentanței Ministerului Apărării Rus la București. Poliția a demarat o anchetă

Polițiștii din București au demarat o anchetă după ce 4.000 de dolari au dispărut din seiful reprezentanței Ministerului Apărării Rus la București. 

Poliţa şi Parchetul au declanşat o anchetă după ce un angajat al Ambasadei Rusiei la Bucureşti a semnalat dispariţia unei sume de bani, circa 4.000 de dolari, din seiful Reprezentanţei Ministerului Apărării al Federaţiei Ruse pentru activitatea comemorativă de cinstire a eroilor în România.

Conform Poliţiei Capitalei, la data de 27 decembrie, Secţia 4 Poliţie a fost sesizată direct, de către un bărbat, angajat al unei reprezentanţe străine, cu privire la faptul că din seiful instituţiei a dispărut o sumă de bani.

A fost efectuată cercetarea la faţa locului şi se administrează probe în cauză.

Cercetările sunt continuate de Secţia 4 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru infracţiunea de furt calificat.

Există deja un cerc de suspecți, potrivit surselor, și se bănuiește intervalul de timp în care ar fi fost sustrași acești bani. O persoană din interiorul instituției este bănuită de acest furt, având în vedere că accesul în clădire se face pe baza unei cartele deținute doar de angajați și că nu există urme de forțare a ușilor de acces în clădire, notează antena3.ro.

Mai mulți angajați au fost audiați, printre care și cel care ar fi intrat în instituție în intervalul de timp în care se bănuiește că ar fi dispărut banii. Acesta ar fi spus polițiștilor, potrivit surselor noastre, că nu a pus mâna pe bani și că nu a avut acces la locul în care se aflau.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati