43 de blocuri din București şi Spitalul Malaxa rămân fără apă caldă până vineri, 3 iunie

Un număr de aproximativ 43 de blocuri şi Spitalul Clinic Nicolae Malaxa rămân fără apă caldă până vineri, 3 iunie, ca urmare a unor lucrari de reparaţii şi revizie a conductei primare, anunță Termoenergetica Bucureşti într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate,  începând de joi, 26 mai 2022, se desfăşoară lucrări de reparaţii şi revizie a conductei primare cu diametrul de 400 mm, cu o vechime de aproape 60 de ani.

Lucrările vor fi efectuate în perimetrul delimitat de Şoselele Morarilor, Vergului şi strada Bodeşti. Acestea sunt esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire.

În acest context, ”furnizarea agentului termic pentru apă caldă de consum pentru trei puncte termice care alimentează un număr de aproximativ 43 de blocuri şi Spitalul Clinic Nicolae Malaxa, va fi sistată până vineri, 3 iunie 2022, ora 18.00.”, arată sursa citată.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren.

”Este important de subliniat faptul că echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte din reţea, astfel încât pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat.”, preciează Termoenergetica.

Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit – 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati