Primarul Sectorului 6 amenință fosta RADET cu amenda. „Ați făcut o cârpeală. Este bătaie de joc”

0
696

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, este nemulțumit de felul în care angajații Termoenergetica au finalizat o lucrare de pe domeniul public. ”Este bătaie de joc, să vă fie rușine”, le transmite primarul. Acesta amenință compania cu o amendă.

Edilul de sector este nemulțumit de faptul că la finalul lucrării care a ținut jumătate de an, angajații Termoenergetica nu au refăcut corespunzător bordurile și spațiul verde.

Primarul Ciucu spune că va notifica societatea și că va aștepta câteva zile pentru remedierea situației. În caz contrar, se va adresa Poliției Locale pentru amendă.

„Dragă Termoenergetica SA, fostă RADET. Asta nu este punere în situația anterioară (așa cum cere legea), asta este bătaie de joc! Asta este cârpeală. Așa ați închis voi o lucrare de „avarii” care a durat 6 luni (sic!). Luni vă va notifica Primăria Sectorului 6 și vă va da termen ca până vineri să aduceți strada 1 Mai în situația anterioară. Altfel, vă va căuta Poliția locală și veți primi amendă. Iar când spun situația anterioară nu ma refer doar la borduri noi (nu mizeriile refolosite de voi), mă refer inclusiv la gazon. Sectorul 6 nu este sat fără câini, gata, s-a terminat cu bătaia de joc. Să vă fie rușine!”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.