500 de kg de articole pirotehnice, ridicate dintr-un apartament din Capitală

O jumătate de tonă de articole pirotehnice a fost ridicată, marți seară, din locuința unui bărbat de 31 de ani din București.

În perioada noiembrie-decembrie 2020, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au documentat o activitate, în mediul on line, a unor persoane ce ofereau spre comercializare articole pirotehnice, fără a fi autorizați în acest sens, transmite Poliția Capitalei, într-un comunicat.

Astfel, marți seară a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la locuința unui bărbat în vârstă de 31 ani, fiind identificate articole pirotehnice din categoria celor interzise la deținere și comercializare, în cantitate de aproximativ 500 kg.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice, cu bărbatul în stare de reținere, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati