755 de locuri scoase la concurs la Academia de Poliţie în sesiunea iunie – septembrie 2021

Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti a scos la concurs 755 de locuri în sesiunea de admitere iunie – septembrie 2021.

În perioada 28 iunie – 11 iulie are loc recrutarea candidaţilor pentru admiterea la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, în sesiunea de admitere iunie – septembrie 2021. Se pot înscrie candidaţii care întrunesc condiţiile şi criteriile prevăzute de legislaţia în vigoare, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Ce specializări sunt scoase la concurs

În cadrul Facultăţii de Poliţie, pentru specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, domeniul de licenţă „Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică” sunt 300 de locuri pentru specialitatea poliţie, 70 de locuri pentru specialitatea poliţie de frontieră şi 60 de locuri pentru specialitatea jandarmi.

Pentru aceeaşi specializare, forma de învăţământ cu frecvenţă redusă, disponibilă agenţilor şi subofiţerilor din instituţiile Ministerului Afacerilor Interne, sunt prevăzute 50 de locuri.

În cadrul aceleiaşi facultăţi, specializarea „Drept”, domeniul de licenţă „Drept”, specialitatea poliţie, poliţie de frontieră, jandarmi, sunt scoase la concurs 125 de locuri – forma de învăţământ cu frecvenţă şi 100 de locuri – învăţământ la distanţă, care sunt adresate personalului MAI şi pentru care se percepe taxă de şcolarizare.

În cadrul Facultăţii de Pompieri, domeniul de licenţă „Ingineria Instalaţiilor”, sunt scoase la concurs 50 de locuri.

Pentru informaţii detaliate cu privire la sesiunea de admitere din acest an în cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, pot fi consultate site-ul MAI – www.mai.gov.ro/cariera, site-ul Academiei de Poliţie – https://www.academiadepolitie.ro/, precum şi site-urile unităţilor de recrutare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati