90% din posturile de la Poliţia Animalelor au fost ocupate, anunță ministrul Bode

0
139

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, anunţă că aproape 90% dintre posturile din cadrul Poliţiei Animalelor au fost ocupate. Unele în urma organizării unor concursuri, altele prin transferuri din alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

”Sunt undeva la aproximativ 500 de locuri, pentru jumătate dintre acestea au fost organizate concursuri şi, din datele pe care le reţin, au fost ocupate, din 260-270 în jur de 220 de posturi în urma acestor concursuri, iar celelalte două sute şi ceva de poziţii au fost ocupate prin transfer de la celelalte structuri ale MAI”, a declarat ministrul, vineri după-amiază, într-o conferinţă de presă la Sălaj, întrebat fiind despre stadiul în care se află Poliţia Animalelor, potrivit spotmedia.ro.

”Noi vrem ca această structură să fie funcţională cât mai repede cu putinţă, de aceea aproape 90% din poziţiile pentru care noi am organizat concurs au fost ocupate şi ea va fi funcţională la nivelul fiecărui inspectorat judeţean şi la nivel naţional”, a mai spus Bode.

Astfel, potrivit datelor prezentate de ministru, în cadrul Poliţiei Animalelor au fost scoase la concurs 264 de funcţii, fiind ocupate 220 de posturi, astfel:

  • 59 de funcţii de către medici veterinari,
  • 32 de către ofiţeri de poliţie,
  • 129 de funcţii ocupate de către agenţi de poliţie.
Pentru celelalte 44 de funcţii vacante vor fi organizate de asemenea concursuri, a precizat Bode, menţionând că aceste concursuri vor fi organizate în cursul lunii martie.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.