Teatrul Naţional din Bucureşti ANULEAZĂ toate spectacolele şi manifestările publice

În urma extinderii epidemiei virale cu Covid-19 şi a recomandărilor oficiale în privinţa luării de măsuri de prevenţie, Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” a anunţat marţi anularea spectacolelor şi a tuturor manifestărilor publice din incinta clădirii, în perioada 10-22 MARTIE 2020.

“În funcţie de evoluţia situaţiei există posibilitatea prelungirii acestei măsuri, care ne-a fost comunicată prin Hotarârea Ministerului Culturii nr. 1775 din 10 martie 2020, la ora ora 16.00. Vom face efortul de a reprograma majoritatea spectacolelor anulate, aducând la cunoştinţa publicului, în timp util, noile date”, a precizat TNB.

Spectatorilor care nu doresc acest lucru li se va restitui contravaloarea biletelor, începând cu data de 11 martie 2020, fie la casa de bilete a TNB pentru biletele cumpărate la casă, fie în contul din care s-a făcut plata prin MyStage, pentru cele achiziţionate online.

„Precizăm că MyStage va restitui inclusiv costul comisionului. Pentru a fi returnată contravaloarea biletului achiziţionat de la Casa de Bilete, vă rugăm insistent să aveţi la dumneavoastră biletul în format fizic”, a arătat un comunicat al TNB.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati