FOTO / Ștefan Florescu, despre problemele de pe Strada Liniei din Sectorul6: Stradă din pământ, fără canalizare, plină de gropi si noroaie

Ștefan Florescu a continuat vizitele în Sectorul 6 al Capitalei, ajungând și pe strada Liniei acolo unde, conform politicianului, ”de ani de zile, locuitorii din Str. Liniei se confruntă cu aceeasi problemă… stradă din pământ, fără canalizare, plină de gropi si noroaie.”

  • Politicianul a postat pe pagina sa de facebook mai multe poze din zona respectivă prin care se observă un ”peisajul dezolant in care conviețuiesc oamenii in Cartierul Militari din Sectorul 6, pe mandatul unui primar absent la nevoile comunității.”

Stefan Florescu”De ani de zile, locuitorii din Str. Liniei se confruntă cu aceeasi problemă… stradă din pământ, fără canalizare, plină de gropi si noroaie.

In imagini vă prezint peisajul dezolant in care conviețuiesc oamenii in Cartierul Militari din Sectorul 6, pe mandatul unui primar absent la nevoile comunității.

Din pacate, primarul mUtU a promis multe in campanie, si astazi continua să ignore cu nesimtire problemele îndurate de cetateni in Sectorul 6!”, a scis Florescu pe facebook.

FOTO din zonă:

Strada Linieiliniei str

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati