UPDATE Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit din Voluntari / Traficul rutier a fost oprit pe Centura Capitalei

Un incendiu puternic a izbucnit vineri la un depozit din Voluntari. Intervin 16 autospeciale pentru stingerea flăcărilor, cu 3 autoscări și două echipaje de descarcerare SMURD.

  • A fost emis mesaj RO-Alert, pentru informarea și avertizarea populației privind degajarea de fum.

UPDATE 16:10  Incendiul se manifestă pe aproximativ 2.000 mp. Traficul rutier a fost oprit pe Centura Capitalei

Un incendiu violent a cuprins, vineri după amiază, un depozit situat în oraşul Voluntari. În mare parte, au ars mase plastice şi paleţi cu dezinfectanţi. Suprafaţa afectată este de 2.000 mp.

În mod preventiv, un bloc de locuinţe aflat la 100 de metri de hala afectată a fost evacuat de autorităţi, aproximativ 40 de persoane au fost scoase din clădire. Traficul rutier a fost oprit pe Centura Capitalei.

Foto: ISU

Știre inițială

Este incendiu major, vineri după-amiază, pe Centura Capitalei, la depozitul unei firme.

A fost emis mesaj de alertă extremă.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit in localitatea Voluntari. Suprafata afectata este de aprox 400 mp. Sunt degajari mari de fum. Au fost alertate 16 autospeciale de stingere, 3 autoscari, 2 echipaje pentru descarcerare, SMURD”, potrivit unui comunicat remis presei.

Momentan nu există victime, mai anunță autoritățile.

„A fost realizat un dispozitiv de intervenţie pe laturile clădirii afectate de incendiu. Se lucrează şi pentru protejarea vecinătăţilor. Nu sunt victime”, precizează ISU Bucureşti-Ilfov.

Foto: antena3.ro

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati