- Platforma Huntly a fost creată prin colaborarea dintre recrutori IT cu experiență și ingineri software de top ai companiei Meta din California.
Cum funcţionează Huntly
Recrutorii pot propune candidați din baza lor de date prin încărcarea CV-urilor acestora pe platforma Huntly. Ulterior, companiile pot analiza candidații și programa interviuri. Dacă un candidat este angajat, recrutorul primește un bonus de recomandare.
Huntly oferă unele dintre cele mai mari bonusuri de recomandare de pe piață, acestea ajungând până la 4.000 de dolari pentru fiecare candidat angajat.
Pe lângă bani, platforma oferă recrutorilor IT și oportunități de creștere profesională, deoarece aceștia pot colabora cu diverse companii de tehnologie, atât americane, cât și europene.
„Piața de tehnologie din România este în plină expansiune, estimările fiind că în următorii ani vor fi disponibile sute de mii de noi locuri de muncă. Această creștere aduce cu sine și noi dificultăți în ceea ce privește găsirea angajaților potriviți prin metodele tradiționale de recrutare. Ca răspuns la această provocare, am creat o platformă dedicată industriei de IT, care conectează recrutorii și companiile internaționale, simplificând procesul de angajare pentru toate părțile implicate. Utilizând platforma Huntly, companiile IT pot accelera procesul de angajare, recrutorii își pot mări veniturile, iar dezvoltatorilor de software pot dezvolta cariere de succes. Credem că acesta este viitorul recrutării în domeniul tehnologiei și suntem nerăbdători să vedem impactul pozitiv pe care Huntly îl va avea asupra industriei”, a spus Nadiia Kovalchuk, un recrutor IT din echipa Huntly.
Printre companiile globale de tehnologie care au apelat deja la serviciile platformei pentru găsirea candidaților se numără Unifly, Paessler, ChromaWay, LivePerson. Printre cele mai căutate joburi sunt cele de inginer data center, inginer DevOps, dezvoltator interfețe, specialist securitate, branch manager sau UX/UI Designer.