În Sectorul 2 se construiește un Complex educaţional preşcolar şi antepreşcolar pe strada Ion Vlad, cu creșă și grădiniță

Primăria Sectorului 2 anunță că s-au făcut pași pentru construcţia unui complex educaţional preşcolar şi antepreşcolar pe strada Ion Vlad. Astfel, pe lângă creșa de 110 locuri, va fi ridicată și o grădiniță.

Potrivit sursei citate, pe lângă creșa care se construiește în strada Ion Vlad nr. 3-5, Primăria Sectorului 2 a identificat şi un spaţiu potrivit pentru construcţia unei grădiniţe la aceeaşi adresă.

  • În acest sens, în ultima şedinţă a Consiliului Local al Sectorului 2 administrația locală a primit aprobarea pentru a solicita acordul Consiliului General al Municipiului Bucureşti pentru schimbarea destinaţiei imobilului în scopul desfăşurării de activităţi de învăţământ. Acum, primăria de sector a început perioada de documentaţii pentru viitoarea grădiniţă din strada Ion Vlad: studiu de fezabilitate şi avize.

Sectorul 2: creşă de 110 locuri, cu un buget de 22 mil. de lei

”Anunţul că în strada Ion Vlad nr. 3-5 se construieşte o creşă de 110 locuri, cu un buget de 22 mil. de lei din fonduri europene l-am făcut deja. Noutatea este că, în prezent, lucrările sunt în plină desfăşurare, ordinul de începere fiind dat de Compania Națională de Investiții.

Avem şi o altă veste bună. Între timp, am identificat şi un spaţiu potrivit pentru construcţia unei grădiniţe la aceeaşi adresă, astfel încât să avem un Complex educaţional preşcolar şi antepreşcolar pe strada Ion Vlad. În acest sens, în ultima şedinţă a Consiliului Local al Sectorului 2 am primit aprobarea pentru a solicita acordul Consiliului General al Municipiului Bucureşti pentru schimbarea destinaţiei imobilului situat în Bucureşti, strada Ion Vlad nr. 3-5 (fostă Aleea Pantelimon nr. 500), în scopul desfăşurării de activităţi de învăţământ.

  • Aşa că pentru viitoarea grădiniţă din strada Ion Vlad am început perioada de documentaţii: studiu de fezabilitate şi avize”, precizează Primăria Sectorului 2, într-o postare pe Facebook.
Pe lângă această grădiniţă, administrația locală are în lucru încă 4 grădiniţe noi:
☑ pe strada Periș nr. 27
☑ pe strada Pescărușului nr. 127
☑ pe strada Sportului nr. 21
☑ pe strada Ştiucii nr. 54
➕ două creşe noi:
☑ în Complexul educaţional preşcolar şi antepreşcolar din strada Ion Vlad
☑ în curtea Liceului C. A. Rosetti

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati