Explicațiile ministrului Mediului, după verificările solicitate de Firea pentru aerul poluat din București: Au fost descoperite 2 incendii și alte câteva abia stinse

După ce primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, l-a somat pe ministrul Mediului, Costel Alexe, să spună cetățenilor cine poluează Bucureștiul, în contextul în care, în această perioadă, nu este trafic, Ministrul Mediului a transmis că inspectorii Gărzii de Mediu, polițiștii și pompierii au descoperit sâmbătă noapte, în zonele Sintești și Vidra, două focare de incendii active și câteva abia stinse. Era vorba despre incendii de cabluri, mase plastice și deșeuri menajere. 

„Nici în această seară (sâmbătă seară – n.r.), când gradul de alertă este ridicat, nemernicia unora nu are limite!

Inspectori ai Gărzii de Mediu, alături de echipaje de Poliție și Pompieri sunt pe teren, în zonele Sintești și Vidra (Ilfov – n.r.) fiind descoperite 2 focare active si alte câteva abia stinse, incendii de cabluri, mase plastice, deșeuri menajere.

Bucureștenii trebuie să știe că suntem permanent pe teren și facem toate eforturile pentru a destructura activitățile care generează poluare în capitală!”, a scris ministrul Costel Alexe, pe Facebook.

Reamintim că, sâmbătă seara, primarul Capitalei Gabriela Firea, a cerut ministrului Mediului verificări de urgență: cine polueaza Bucurestiul si zona metropolitana!

ULTIMA ORĂ / Primarul Gabriela Firea cere ministerului Mediului verificări de urgență: cine polueaza Bucurestiul si zona metropolitana!

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati