Primăria Sectorului 2 continuă dezinfecţia trotuarelor şi străzilor şi a închis toate parcurile

Aproximativ 900 de străzi şi trotuarele acestora au fost dezinfectate de Primăria Sectorului 2 în cursul zilelor de sâmbătă, 28 martie şi duminică, 29 martie 2020, acţiune care s-a realizat în toate cartierele.

Substanţele de dezinfecţie au fost pulverizate atât pe carosabil, cât şi pe trotuarele arterelor de circulaţie, inclusiv în interiorul ansamblurilor mari de locuinţe, a informat duminică un comunicat de presă al Primăriei sectorului 2.

Operaţiunea de dezinfecţie în sectorul 2 continuă şi în perioada următoare.

De asemenea, pentru protejarea populaţiei, Primăria Sectorului 2 a închis, sâmbătă, 28 martie 2020, ultimele 12 parcuri care mai funcţionau pentru bucureşteni, măsură care a fost luată în urma Hotărârii nr. 7 a Comitetului Municipal Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, care prevede la Art. 2: „Se aprobă închiderea parcurilor de pe raza Municipiului Bucureşti, în aplicarea Ordonanţei militare nr. 3 din 24.03.2020”.

Tot ca măsură de prevenire a infecţiilor cu coronavirus, în urmă cu o săptămână, domnul primar Toader Mugur Mihai închisese peste 90 de locuri de joacă şi recreere din sectorul 2.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati