Care sunt cele mai ascultate emisiuni de dimineaţă la radio de către români

Morning ZU, matinalul prezentat de Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma şi Vlad Drăgulin, este cel mai ascultat din Bucureşti, după ce în valul trecut fusese depăşit de România Actualităţi, potrivit paginademedia.ro.

Matinalul lui Buzdugan şi Morar a avut o medie de 116.000 de ascultători, în uşoară scădere faţă de valul de primăvara trecută. Scăderea a fost însă mai mare la România Actualităţi, care a pierdut aproape 20.000 de ascultători şi a coborât, astfel, pe locul secund.

Rock FM îşi menţine poziţia a treia cu Morning Glory, însă şi aici cifrele sunt mai mici decât în valul de primăvară 2022. Matinalul lui Exarhu are o medie de 80.000 de ascultători.

Şi matinalul DesKiss Dimineaţa este în scădere. Dacă anul trecut era pe poziţia a cincea în Capitală, în această primăvară postul a trecut pe şapte, fiind depăşit de Romantic FM, care nu are matinal, şi de Magic.

Magic FM, postul ce face parte din acelaşi grup cu Kiss şi Rock, a fost printre puţinele care au câştigat audienţă. Magic Morning a ajuns pe patru în topul celor mai ascultate emisiuni de dimineaţă, cu o medie de 74.000 de ascultători. Emisiunea a câştigat aproape 10.000 de ascultători faţă de primăvara trecută.

Creştere uşoară şi pentru Dance FM pe segmentul de dimineaţă. Postul a şi urcat două poziţii, de pe 12, pe 10.

Radio Impuls, postul grupului Dogan, este pe 15 în topul celor mai ascultate matinale. Postul are o medie de 12.600 de ascultători, în uşoară creştere faţă de primăvara trecută.

Digi24 FM, postul de radio care emite conţinutul televiziunii Digi24, a crescut bine pe zona de dimineaţă, de la o medie de 1.600 de persoane, la 4.400.

Surpriza acestui val de audienţă este Morning ZU care trece pe primul loc în audienţe şi la oraşe, peste Kiss FM, care era până acum lider.

Morning ZU a avut de altfel cea mai consistentă creştere la oraşe, un plus de 40.000 de ascultători. Matinalul prezentat de Buzdugan şi Morar are o medie zilnică de 715.000 de ascultători.

Kiss FM a coborât pe poziţia secundă şi a pierdut 100.000 de ascultători. DesKiss Dimineaţa, matinal prezentat de Cătălin Oprişan, Ciprian Dinu şi Corina Băcanu, are o medie zilnică de 706.000 de ascultători.

Locul trei pe podium este al emisiunii Deşteptarea, ascultat de peste 616.000 de persoane dimineaţă de dimineaţă.

Matinalele de la Pro FM şi Virgina Radio au fost printre puţinele care au crescut în audienţă. Pro FM a avut

Şi segmentul de dimineaţă de la România Cultural a reuşit să crescă în audienţă, de pe poziţia 18, pe 11, aproape de Radio Guerrilla.

DesKiss Dimineaţa este cel mai ascultat matinal din România, cu o medie de peste 1,2 milioane de ascultători în fiecare dimineaţă. Matinalul Kiss a reuşit să crească faţă de valul trecut de audienţă, cu aproximativ 50.000 de persoane.

Creştere şi la Morning ZU, cu mai bine de 35.000 de ascultători. Postul se apropie de 1,1 milioane de ascultători pe segmentul de dimineaţă.

De cealaltă parte, matinalul România Actualităţi a pierdut aproape 200.000 de ascultători şi poziţia doi în topul audienţelor pe urban. Postul a coborât şi sub milionul de ascultători: 904.000 este media zilnică de ascultători.

Cine a mai ieşit pe plus? Magic FM, Pro FM şi Radio Romania Cultural.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati