VIDEO/ Piedone, la ieșirea din închisoare: Mă întorc la primărie și îmi voi duce mandatul până la capăt

Cristian Popescu Piedone a declarat, miercuri, la eliberarea din penitenciarul Jilava, că se întoarce în funcția de primar al Sectorului 5 și își va duce mandatul până la capăt. Piedone a precizat că nu va cere despăgubiri statului, după ce a fost achitat.

„Pierdusem speranța, dar nu pierdusem speranța în Dumnezeu. La Dumnezeu eu m-am rugat să-mi asculte rugile mele de a deschide ochii judecătorilor dacă sunt judecători drepți. (…) Există o speranță în România pentru dreptate”, a declarat Cristian Popescu Piedone, scrie G4Media.

”În 30 de ani de administrație să-mi zică mie orice politician din România că e fată mare. Fiecare cu păcatele lui. Eu am vrut să răspund pentru păcatele mele, nu pentru altcineva. Primul primar al țării a semnat ca și mine și nu răspunde. Pe 1 ianuarie i-am cerut grațierea”, a mai spus Piedone.

Acesta a precizat că nu va cere statului despăgubiri morale pentru că a stat în detenție.

„Nu voi cere despăgubiri morale. Voi fi repus în funcție, voi duce mandatul până la capăt, mă voi gândi ce am de făcut în viitorul meu, dar a mă bate cu trecutul îmi ard prezentul. Nu am vârsta pentru așa ceva.”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati