Şcoala Altfel 2023 la Muzeul Fotbalului / 2.000 de elevi şi cadre didactice din 20 de judeţe ale României

Timp de 100 de zile, Muzeul Fotbalului Bucureşti a fost pentru prima oară parte din Programul Naţional ‘Şcoala Altfel’ cu un proiect inedit dedicat elevilor şi cadrelor didactice.

Sub titulatura ‘Fotbalul Altfel’ Muzeul a pregătit în acest proiect circuite speciale, experienţe interactive, exponate rare ale căror poveşti au fost explicate într-un mod inedit, la care s-au adăugat şi bilete la preţuri cu discount în acest context.

Succesul iniţiativei este evidenţiat inclusiv de bilanţul participării:

  • Aproape 2.000 de elevi şi cadre didactice au descoperit Muzeul în aceste 100 de zile;
  • Peste 50 de unităţi de învăţământ au devenit partenerii noştri în Programul Naţional ‘Şcoala Altfel’;
  • 20 de judeţe ale României au avut ca reprezentanţi elevi, învăţători şi profesori în vizite organizate pe Gabroveni 24, în Centrul Vechi.

”Debutul Muzeului în acest program naţional a fost un succes şi suntem recunoscători pentru acest lucru. Am gândit proiectul astfel încât să putem oferi elevilor, indiferent de vârstă, o experienţă deopotrivă captivantă şi educativă. Inspectoratele şcolare, unităţile de învăţământ, cadrele didactice şi părinţii au apreciat formula complexă – distracţie, educaţie, valori ale sportului – pe care am propus-o, astfel că anul viitor trebuie să devenim şi mai buni!”, a declarat Tiziana Gagiu, Director Adjunct Muzeul Fotbalului.

În continuarea proiectului ”Fotbalul Altfel”, Muzeul Fotbalului deschide o etapă specială pe durata vacanţei şcolare de vară şi pentru sezonul estival. în perioada 16 iunie – 3 septembrie, biletele de acces au preţul de doar 35 lei pentru adulţi şi doar 25 lei pentru copii.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati