Începe Festivalul Nostalgia / Două străzi din Sectorul 1 devin temporar cu sens unic

Brigada Rutieră anunță că, începând de astăzi, 29 iunie 2023, doua străzi din Sectorul 1 devin temporar, cu sens unic, pentru desfășurarea evenimentului ”Nostalgia”.

Potrivit sursei citate, în perioada 29 iunie – 02 iulie, se va desfășura evenimentul cultural-artistic „Festivalul Nostalgia 2023”, în incinta Federației Române de Tir Sportiv.

În acest context, în vederea facilitării accesului către obiectivul menționat mai sus, începând din noaptea de 28/29 iunie a.c., orele 00.00 și până la terminarea evenimentului, se va organiza temporar circulația în sens unic pe Aleea Padina, dinspre Șos. București-Ploiești, precum și pe Str. Vadul Moldovei dinspre Aleea Padina către Aleea Privighetorilor.

”Precizăm faptul că pe durata evenimentului se va asigura accesul autospecialelor de intervenție și riveranilor”, arată sursa citată.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule ca în intervalul menționat să evite deplasarea în zonă, să circule cu prudență, să evite pe timpul deplasării manifestările de natură a pune în pericol siguranța lor, dar și a celorlalți participanți la trafic, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati