Primăria Sectorului 5, apel la Nicuşor Dan să elibereze avize pentru defrişarea arborilor uscaţi

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 fac apel la primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, să elibereze avizele necesare toaletării copacilor şi defrişării arborilor uscaţi.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 5, echipele de intervenţie ale autorităţii locale au îndepărtat, marți seara, zeci de copaci pentru care există cereri de toaletare şi/sau defrişare, care au fost puşi la pământ de vântul şi ploaia din Capitală.

De asemenea, circulaţia tramvaielor pe şoseaua Progresului a fost blocată, ieri, din cauza unor crengi căzute peste reţeaua electrică.

Un număr de 7.000 de cereri de toaletare şi/sau defrişare a copacilor din sectorul 5 au fost depuse şi înregistrate la Primăria Municipiului Bucureşti, în vederea avizării.

„Prioritatea noastră, a tuturor primarilor, este siguranţa cetăţenilor. Trebuie să acţionăm în consecinţă şi să facem tot ce putem în calitate de edili, să ne asigurăm că viaţa oamenilor nu este pusă în pericol. Mai mult, sunt pagube materiale care se produc din cauza copacilor căzuţi”, a punctat edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati