Organizatorii NEVERSEA au lansat noul site şi o nouă aplicaţie

Pentru a facilita accesul la toate informaţiile, organizatorii au lansat noul site şi o nouă aplicaţie, pe care fanii le pot folosi pentru a fi la curent, în timp real, cu cele mai noi informaţii despre festival, dar pot achiziţiona şi abonamentele de festival în mod rapid.

Noua platformă a festivalului este deja disponibilă pe web: neversea.com, iar aplicaţia, care poate fi descărcată din Google Play şi din App Store (toate link-urile de descărcare sunt disponibile în site), va include partea de log in de pe acelaşi cont pentru tot ce înseamnă UNIVERSUL UNTOLD. Site-ul oficial al festivalului şi aplicaţia sunt corelate şi pot înregistra simultan un cont unificat al festivalierului, care poate regăsi informaţii despre toate festivalurile: Neversea, UNTOLD, Massif & more to come.

Printre informaţiile pe care utilizatorii le pot găsi deja în aplicaţie se numără: programul pe zile şi pe ore, informaţii despre artişti, comunicate oficiale, regulamente, campanii speciale, harta de festival, notificări ale momentelor importante care au loc în timpul festivalului şi abonamente şi pachete speciale. Toată experienţa oferită de site-ul şi aplicaţia NEVERSEA este acum una cu adevărat facilă şi prietenoasă, intuitivă şi adaptată, din punct de vizual şi tehnic, noilor tehnologii.

FANII ÎNREGISTRAŢI PENTRU NEVERSEA 2024 BENEFICIAZĂ DE UN VOUCHER DE 100 RON LA ABONAMENTELE DE FESTIVAL

Toţi festivalierii care sunt deja nerăbdători pentru ediţia de anul viitor, se pot înscrie pentru a fi primii care beneficiază de abonamente la un preţ cu adevărat special. Toţi fanii care se înregistrează pe platformă şi completează chestionarul vor beneficia de 100 de RON sub formă de voucher pe care îl vor putea folosi în achiziţia abonamentului de festival pentru anul 2024.

DIGITALIZAREA CONTINUĂ, IAR BENEFICIILE PENTRU CONSUMATORI CRESC ÎN VIITOR

Organizatorii au dezvăluit, în premieră, care sunt viitoare beneficii la care lucrează în dezvoltarea aplicaţiei.

Pentru anul viitor, utilizatorii vor putea să îşi achiziţioneze abonamentele de festival, pentru ediţia din 2024, direct din aplicaţie. De asemenea, va exista opţiunea de plată în rate pentru abonamentul de festival, iar pentru acest lucru nu este nevoie de un card de credit sau un card special pentru rate. Este suficient un card de debit, iar ratele vor fi extrase lunar de pe cardul înregistrat.

De altfel, procesul de check in şi top up online vor fi disponibile din acelaşi cont, rapid, în doar câţiva paşi simpli, începând din toamnă. În plus, top up-ul va putea fi realizat în rate, cu suma prestabilită de utilizator, sumă care va fi debitată din cardul înregistrat lunar.

Pentru ediţia din 2023 va fi disponibil aceleaşi proces de check in şi top up, deja comunicate utilizatorilor.

GAMIFICATION:

În viitor, toţi utilizatorii noii aplicaţii, dar şi cei care aleg să participe la festivalurile din Universul UNTOLD, vor putea să intre într-un proces de gamification şi vor primi beneficii şi recompense.

SOLD-OUT ÎN CÂTEVA ORE A COLECŢIEI DE NFT NEVERSEA, DREAMY WHALES, DE 6000 DE PIESE

Procesul de digitalizare în Universul UNTOLD este o prioritate pentru organizatori. Festivalul NEVERSEA a lansat o colecţie de NFTi, Dreamy Whales, care a fost sold-out în câteva ore.

Festivalul Neversea devine primul festival care a reuşit sold-out-ul unei colecţii de comunitate şi nu de ticketing, pe partea de Degen Culture.

Universul Dreamy Whales are o componentă de Web2 (Festivalul Neversea, Wild Whales party concept, Whale academy) şi una de Web3. În felul acesta a fost creată o conexiune între cele doua lumi, cu aplicabilitate imediată.

Dreamy Whales by Neversea Festival reprezintă o colecţie de 6000 de piese NFT, inspirată de Universul Neversea, care oferă o serie de beneficii în timpul festivalului, dar şi calitatea de membru al unei comunităţi unice – comunitatea Dreamy Whales sau „Boop Boop Tribe”, primul Mega Trib digital – care se va bucura de experienţe exclusiviste, online, offline şi în Web3: petreceri cu tematică distinctă, invitaţi speciali, artişti şi DJ de renume.

Pe perioada desfăşurării festivalului NEVERSEA, toţi posesorii de NTF-uri vor avea parte de: acces în backstage şi acces VIP la Dreamy Whales Web3 Hub sau acces la primul Jungle Gym Beach din Europa (construit post-festival pe Neversea Beach), unde se vor putea antrena gratuit, folosind echipamente sportive construite din lemn (oferite de Sense4Fit, unul dintre partenerii principali).

Colecţia Dreamy Whales NFT este creată pe blockchain-ul MultiversX, unicornul 100% românesc, care dezvoltă tehnologie blockchain.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati