Bogdan Ivan, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării: Indiferent de crize sau regimuri politice, încă din vremea lui Alexandru Ioan Cuza, Academia Română a rămas un etalon al culturii din țara noastră

Bogdan Ivan, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării scrie pe Facebook, după ce s-a întâlnit cu Academicianul Ioan-Aurel Pop, președintele Academiei Române, că indiferent de crize sau regimuri politice, încă din vremea lui Alexandru Ioan Cuza, Academia Română a rămas un etalon al culturii din țara noastră.
”Indiferent de crize sau regimuri politice, încă din vremea lui Alexandru Ioan Cuza, Academia Română a rămas un etalon al culturii din țara noastră.
A fost o bucurie să mă întâlnesc astăzi cu domnul Academician Ioan-Aurel Pop, președintele Academiei Române, pe care îl admir pentru exemplul personal și profesional. L-am asigurat, că Academia Română are în mine și în Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării un partener serios, hotărât să contribuie la proiectele cercetătorilor români.
Am avut emoții, pășind astăzi pe urmele marilor academicieni Mihail Kogălniceanu, Ion Ghica sau Emil Racoviță, personalități marcante ale lumii și ale României”, scrie ministrul Bogdan Ivan pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati