Atelier de educație media pentru bibliotecarii din București și Ilfov, dar și pentru profesori

Biblioteca Metropolitană București – Filiala Dimitrie Cantemir găzduiește pe 31 iulie și 1 august un atelier de educație media pentru bibliotecarii din București și județul Ilfov, dar și pentru profesori. 

Evenimentul face parte din ,,Documentare la bibliotecă”, proiect al Asociației One World Romania în parteneriat cu Mediawise Society. Proiectul are drept scop îmbogățirea activității bibliotecilor municipale, de cartier, rurale sau județene prin utilitatea pe care o au pentru dezvoltarea cunoașterii. 

Proiectul se derulează în două etape: în perioada iulie – septembrie având loc atelierele de educație media prin film documentar destinate bibliotecarilor. În cea de-a doua etapă (septembrie-noiembrie) participanții vor aplica cunoștințele dobândite pentru a organiza proiecții de film și dezbateri pentru publicul bibliotecilor în care activează.

Toate atelierele din cadrul proiectului sunt susținute de Ionuț Mareș, jurnalist și critic de film, și Nicoleta Fotiade, formatoare în domeniul educației media și digitale, președinta asociației Mediawise Society.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati