CGMB a aprobat realizarea expertizelor tehnice care să ateste calitatea și cantitatea lucrărilor executate de către fosta CMC

Primarul general Nicușor Dan anunță că s-au făcut pași concreți pentru a debloca o situație juridică complicată care trenează de doi ani și jumătate și din cauza căreia proprietarii a zece imobile, mutați în locuințe de necesitate în urmă cu mai mulți ani, nu pot intra în posesia proprietăților.

„Consiliul General a aprobat realizarea expertizelor tehnice care să ateste calitatea și cantitatea lucrărilor executate de către fosta Companie Municipală pentru Consolidări (CMC). 

Așa cum am mai explicat, fosta Companie Municipală pentru Consolidări, aflată în procedură de faliment, a refuzat să predea Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS) actele pentru lucrările executate și neterminate la zece clădiri rezidențiale.

Motivul invocat de fosta Companie este că nu au fost plătite lucrările executate. În realitate, nu există documente justificative pentru plata acestor lucrări din cauza modului defectuos de lucru al fostei administrații. 

Pentru a ieși din acest blocaj, am avut o serie de întâlniri cu lichidatorul judiciar al CMC, cu Asociațiile de proprietari și cu directorul AMCCRS în cadrul cărora am propus să facem o expertiza tehnică de calitate pentru a identifica ce s-a făcut și ce mai e de lucrat la aceste clădiri”, a anunțat edilul, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati