Poliția Locală București, controale pe traseul liniei tramvaiului 32, în urma sesizărilor făcute de oameni

Direcția Generală de Poliție Locală și Control a Municipiului București a acționat începând de sâmbătă pe traseul liniei tramvaiului 32, unde au existat mai multe sesizări din partea cetățenilor, pentru disconfortul creat de anumite persoane.

„Acest demers vine în sprijinul S.T.B. pentru a putea să asigure curățenia din mijloacele de transport, cât și climatul de siguanță publică din acestea. Pasagerii care mănâncă semințe, aruncă ambalaje alimentare, ascultă muzică cu volumul la maxim sau vandalizează stațiile cu graffiti sau autovehiculele S.T.B. se vor întâlni cu polițiștii locali ce vor fi prezenți zilnic în tramvaiele de pe linia lui 32 dar și pe alte rute ale S.T.B.

Urmează amenzi pentru persoanele care perturbă liniștea celorlalți călători și creează disconfort sau nu păstrează curățenia.

Acțiunile Poliției Locale București se vor desfășura în continuare pe mai multe trasee ale S.T.B. pentru menținerea unui climat de siguranță socială pentru călătorii civilizați”, a transmis DGPLMB.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati