Anca Alexandrescu, declarații despre tragedia din 2 Mai: ,,Dezgustător concursul de ipocrizie venit dinspre miniștrii penele care au redescoperit conferințele de presă”

Tragedia din 2 Mai a șocat o țară întreagă, mai cu seamă după ce s-a aflat că masacrul putea fi prevenit. Concret, șoferul drogat a fost lăsat să plece din sediul Poliției cu 55 de minute înainte de accident. De asemenea, explicațiile mai marilor din Poliție sunt și ele halucinante, timp în care părinții îndoliați se pregătesc să își conducă copiii pe ultimul drum.

Anca Alexandrescu: ,,soții Pascu apar în dosarul lui Sile Cămătaru”

Anca Alexandrescu a oferit câteva declarații despre evenimentele ulterioare masacrului. Mai exact, aceasta a subliniat ipocrizia venită din dreptul miniștrilor și a părinților inculpatului.

„Dezgustător concursul de ipocrizie venit dinspre miniștrii penele care au redescoperit conferintele de presa, postarile in care se jura si pe mama ca vor face tot ce le sta in putinta sa…Sa ce? Ca tasu si masa sunt asa de bine conectati ca de ani de zile s-au ocupat cu afaceri imobiliare dubioase de pe vremea lui Videanu.

Cand ce sa vedeti in ultima sedinta de Consiliu Videanu si arhitectul sef de la acea vreme au pacalit consilierii generali sa fie de acord cu distrugerea Parcului Scoala Herastrau ca sa le faca drum de acces sotilor Pascu”, scrie jurnalista Anca Alexandrescu pe Facebook.

De asemenea, cea din urmă a adus în prim-plan și faptul că soții Pascu au dat bani cu camătă și apar în dosarul lui Sile Cămătaru, astfel că nu este deloc vorba despre o familie cu posibilități financiare modeste, așa cum susține avocata tânărului de 19 ani.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati