Campanie de informare în Sectorul 2 despre posibilitatea sesizării faptelor antisociale

Pentru a veni în întâmpinarea dorinței cetățenilor Sectorului 2 de a se bucura de parcuri, locuri de joacă și zone de recreere curate, Poliția Locală Sector 2 a inițiat o campanie de informare a cetățenilor cu privire la posibilitatea sesizării faptelor antisociale, precum și a cuantumului amenzilor ce pot fi date celor care nu respectă legislația privind regulile de salubrizare și de menținere a curățeniei în locurile publice.

„Vă rugăm să contribuiți alături de noi la menținerea curățeniei în parcuri și în locurile de joacă, atât printr-un comportament responsabil al dvs. și al familiei dvs., cât și prin sesizarea Poliției Locale Sector 2 la numerele de telefon indicate, ori de câte ori sunteți martorii unor fapte antisociale din partea acelora care nu au înțeles că un aer mai curat începe cu un spațiu înconjurător îngrijit. 

Haideți să vedem împreună dacă lucrul în echipă ne va face pe toți să beneficiem de parcuri și locuri de joacă mai curate pentru noi și copiii noștri!”, a transmis Poliția Locală Sector 2.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati