Mesajul secretarului de stat al DRRM, Adrian Dupu, cu ocazia Zilei Independenţei Republicii Moldova

Secretarul de stat al Departamentului pentru Relaţia cu R. Moldova, din cadrul Guvernului României, Adrian Dupu a publicat pe pagina sa de facebook un mesaj de felicitare, adresat cetăţenilor Republicii Moldova cu ocazia Zilei Naționale, scrie nordnews.md.

În textul felicitării, oficialul de la București a remarcat că țara noastră trece astăzi printr-o etapă deosebită a existenței sale europene și că depune efort, pentru a se racorda la spațiul geografic, istoric, spiritual și cultural al Europei.

De Ziua Națională a Republicii Moldova, transmit tuturor cetățenilor din stânga Prutului un prietenesc LA MULȚI ANI și cele mai bune gânduri și sentimente atât din partea mea, cât și a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.
Republica Moldova trece astăzi printr-o etapă deosebită a existenței sale europene și este vizibil pentru toată lumea că eforturile de racordare reală la spațiul geografic, istoric, spiritual și cultural al Europei generează zilnic rezultate.

La fel, Adrian Dupu a menționat că România este și va rămâne pe deplin angajată în sprijinul cetățenilor din Republicii Moldova.

România este și va rămâne pe deplin angajată în sprijinul cetățenilor din Republicii Moldova, pentru că doar așa vom continua să facem lucruri bune împreună. Prin foarte multă muncă, prin curaj, determinare și claritate, toate planurile care se fac astăzi la Chișinău pot și trebuie să fie încununate de succes!

Republica Moldova marchează astăzi  32 de ani, de la proclamarea independenței.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati