Locuitorii Sectorului 3 pot solicita ridicarea deșeurilor voluminoase și a celor provenite din construcții

Primăria Sectorului 3 prin Direcţia Generală de Salubritate Sector 3 anunţă că ridică obiecte uzate de mari dimensiuni (ex. Mobilier, saltele, uşi, alte obiecte voluminoase), DEEE-uri (frigidere, cuptoare, alte echipamente electronice sau electrocasnice), precum şi deşeuri rezultate din construcţii în urma unei solicitări făcute în prealabil.

Cum se face programarea pentru ridicarea deşeurilor

Primăria Sectorului 3 a pus la dispoziţia utilizatorilor casnici (persoane fizice şi asociaţii de proprietari) numerele de telefon 0720.777.511, 0720.777.512, 0720.777.513, 0720.777.514 şi 0720.777.515 unde pot solicita ridicarea deşeurilor.

Utilizatorului i se aduce la cunoştinţă că solicitarea a fost preluată şi urmează să fie contactat de către un reprezentant al Direcţiei Generale de Salubritate Sector 3 pentru efectuarea unei programări în vederea ridicării deşeurilor în maximum 72 h.

Ridicarea deşeurilor cu titlu gratuit

Deşeurile voluminoase se vor ridica cu titlu gratuit, în limita a 2,5 m cubi – echivalentul unei platforme – o dată pe lună pentru fiecare adresă.

Deşeurile provenite din construcţii se vor ridica cu titlu gratuit în limita a 30 de saci – o dată pe an pentru fiecare adresă.

”Reamintim că nerespectarea programului de colectare a deşeurilor voluminoase atrage aplicarea de către Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 3 a măsurilor legale, conform normelor în vigoare.”, arată sursa citată.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati