Florin Talpan, anunț șocant pentru microbiști: „FCSB nu este continuatoarea Steaua Bucureşti”

Florin Talpan a făcut un anunț neașteptat în miezul nopții, după ce a avut loc primul termen în procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua.

Juristul Florin Talpan, mesaj neașteptat în miezul nopții: „FCSB nu este continuatoarea echipei de fotbal Steaua București”

Juristul ,militarilor’ și-a subliniat deja victoria în războiul cu Becali, iar acum nu se ferește să facă declarații chiar mai șocante .

Mai exact, Talpan i-a anunțat pe fanii lui CSA că după anii de muncă este pe punctul de a dovedi că „FCSB nu este continuatoarea echipei de fotbal Steaua București”.

„A fost un dosar foarte greu cu mii de pagini de studiat si de analizat cu mare atentie, de formulat apărări, de depus probatorii! Ani de muncă asiduă doar pentru DREPTATE! FCSB NU ESTE CONTINUATOAREA STEAUA BUCUREȘTI!

Prin sentinţa nr. 1034 A din 28 iunie 2021, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti în dosarul nr. 48951/3/2017 s-a constatat și s-a stabilit că palmaresul echipei de fotbal al Clubului Sportiv al Armatei “Steaua Bucureşti” din anul 1947 şi până în anul 1998 aparţine Clubul Sportiv al Armatei „Steaua Bucureşti”, a scris juristul lui CSA Steaua pe rețelele de socializare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati