Ștefan Rădulescu (CJ Ilfov), verificări în zonele unde se lucrează la DJ 401

Vicepreședintele Consiliul Județean Ilfov, Ștefan Rădulescu, anunță că a verificat mai multe zone în care se desfășoară lucrări pe DJ 401 și a discutat despre stadiul activităților și despre eventuale piedici care apar.

„Consider că monitorizarea activităților care se desfășoară în teren reprezintă o parte foarte importantă dintr-un contract de infrastructură. 

Avem întâlniri periodice, ședințe de lucru, vizite în teren, cu echipele care lucrează la DJ 401A și reprezentanți ai partenerilor din proiect. Vrem să ne asigurăm că lucrările se desfășoară în condițiile de calitate stabilite în contract și respectând termenele de finalizare. 

Stadiul actual pe DJ 401A, potrivit raportului privind evoluția execuției lucrărilor aferent lunii august, este următorul:

 lucrări de canalizare pluvială – 74,89%

 lucrări de drum – 29,75%

 lucrări de iluminat public – 5,65%

 DJ 401A este cel mai mare proiect de infrastructură rutieră care se desfășoară în județul Ilfov. Consiliul Judetean Ilfov reabilitează și modernizează complet 28 de km de șosea, care traversează 6 localități ilfovene. Se refac complet partea carosabilă, trotuarele și rețeaua de iluminat public, se amenajează sisteme eficiente de preluare a apelor pluviale, piste pentru biciclete și zone verzi, iar rețelele utilitare de cabluri vor fi mutate în subteran”, a scris Rădulescu, pe Facebook.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati