Competiția ATP 250 revine la București. Ion Țiriac: „Am încredere că turneul de anul viitor va fi un adevărat succes”

Fundația lui Ion Țiriac va organiza un turneu de tenis ATP 250 în București, în perioada 15-21 aprilie 2024. Competiția este dotată cu premii în valoare de 600.000 de euro.Tenismenul care va câștiga trofeul urmează să primească 250 de puncte în clasamentul ATP, potrivit digisport.ro.

Ultima ediție a acestui turneu a fost organizată în anul 2016, la Arenele BNR, după care s-a mutat la Budapesta deoarece proprietarul a închis baza sportivă. Turneul lui Țiriac s-a mutat începând cu anul 2021 la Belgrad, iar ediția din acest an a fost găzduită la Banja Luka.Acest turneu ATP din București a fost unul dintre cele mai longevive evenimente sportive din România. Competiția s-a desfășurat pentru 21 de ani consecutivi, iar biletele pentru ultimele patru ediții au fost vândute în totalitate.

„Am făcut eforturi uriaşe pentru a readuce această competiţie la Bucureşti şi a le oferi o şansă în plus tinerilor sportivi români să performeze în competiţii de talie internaţională.

Ne bazăm pe reuşita de excepţie care s-a dovedit a fi competiţia WTA 125 desfăşurată la Centrul Naţional de Tenis, anul curent, şi am încredere că turneul ATP 250 de anul viitor va fi un adevărat succes sub coordonarea aceleiaşi echipe”, a declarat Ion Țiriac.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati