Nicușor Dan anunță când are loc Târgul de Crăciun din Bucureşti. Înscrierea comercianţilor, până în 23 octombrie

Primarul Nicuşor Dan anunţă, luni, că a început perioada de înscriere a comercianţilor pentru cea de-a XVI-a ediţie a Târgului de Crăciun Bucureşti, care va avea loc în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie, în Piaţa Constituţiei.

”În perioada 30 noiembrie-26 decembrie Primăria Municipiului Bucureşti, prin CREART, va organiza în Piaţa Constituţiei cea de-a XVI-a ediţie a Târgului de Crăciun Bucureşti. Invit operatorii interesaţi să se înscrie pentru a participa ca expozanţi la evenimentul oficial al Capitalei dedicat sărbătorilor de iarnă”, a scris, luni, pe Facebook, primarul general al Capitalei.

Acesta precizează că perioada de înscrieri este 09 – 23 octombrie 2023.

Potrivit organizatorilor, evenimentul care ca obiectiv principal promovarea creaţiei şi tradiţiilor autentice: ”Încurajăm înscrierea cu produse de meşteşug, obiecte realizate manual, preparate autohtone, în concordanţă cu specificul şi tematica acestui eveniment – Sărbătoarea Crăciunului”, arată organizatorii.

Primarul detaliază lista cu produsele care se pot vinde în Târgul de Crăciun, dar şi condiţiile de înscriere pentru comercianţi şi documentele necesare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati