Teatrul de Animație Țăndărică revine, între 5-12 noiembrie, cu un eveniment special

Primarul general Nicușor Dan anunță că teatrul de Animație Țăndărică revine, între 5-12 noiembrie, cu un eveniment special – ,,Gala Aniversară ImPuls Țăndărică – 78 de ani cu cortina ridicată” în cadrul căruia publicul poate urmări spectacole reprezentative susținute de actorii teatrului Țăndărică, dar și de alte teatre de profil din țară – Sibiu, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Alba Iulia, Ploiești, Craiova, Galați, și din străinătate- Teatrul de Păpuși Merlin din Germania.
Publicul va mai fi așteptat cu lansări de carte, conferințe , spectacole în licee și cu Expoziția Interactivă ,,Perpetuum Țăndărică” care poate fi vizitată pe toată perioada evenimentului în foaierul teatrului.
Evenimentul va include și o secțiune specială dedicată adolescenților, iar pentru a aduce bucurie în viața copiilor, vor fi jucate spectacole în trei spitale din București.
“Gala Aniversară ImPuls Țăndărică – 78 de ani cu cortina ridicată” este realizată cu sprijinul Primăriei Municipiului București prin Direcția de Cultură Învățământ, Turism, în colaborare cu UNIMA România și ASSITEJ România.
Programul complet al festivalului poate fi consultat pe www.teatrultandarica.ro

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati