AUDIO/Noi dispute la Gorj între PNL și PSD, de data aceasta pe tema ajutorului acordat sinistraților

PNL Gorj vine să explice cum s-a ajuns în situația de a le fi reproșate întârzieri în ajutorarea familiilor care au suferit în urma alunecărilor de teren. După ce 10 primari au trecut de la PNL la PSD acum se ajunge la un conflict la nivel de filiale. 

„De 17 ani, în Gorjul condus de PSD, nu a încercat nimeni să rezolve problema a peste 240 de familii din Albeni, strămutate după cele mai grave alunecări de teren din istoria județului Gorj.

Acum o lună și o zi, președintele PNL Gorj, Ion Iordache, împreună cu prefectul județului Gorj, Iulian Popescu, au găsit o soluție și au început demersurile pentru acordarea actelor de proprietate pentru terenul de sub casele oamenilor strămutați.

Cu o mârșăvie de cea mai joasă speță, conducerea PSD Gorj a ieșit astăzi să atace această implicare în rezolvarea problemei oamenilor din Albeni pe motiv că s-a întârziat o zi!

Tupeul celor care stăpânesc Gorjul de 30 de ani nu cunoaște limite! Conduc profund toate structurile județului nostru și nu au mișcat un deget să rezolve ceva pentru oameni, i-au privit senin în ochi toți acești ani, dar ies la atac în loc să le crape obrazul de rușine.

Rolul unui parlamentar este să așeze la aceeași masă instituțiile care pot rezolva o problemă. Asta s-a întâmplat acum o lună la Albeni când Primăria, Instituția Prefectului, Consiliul Local și Oficiul Județean de Cadastru
au agreat o soluție pentru prima dată în 17 ani.

Termenul asumat a fost depășit din cauza întârzierii unui răspuns de la ADS de care este nevoie pentru emiterea hotărârii de Consiliul Local.

PSD Gorj demonstrează încă o data că este incapabil să facă ceva concret pentru gorjeni și faptul că alții pot și fac îi irită peste măsură. Rușine, PSD Gorj! Mare rușine!”, se arată în comunicatul transmis de PNL Gorj.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati