Victor Ponta: Ministrul Sănătății a mințit! Guvernul PNL s-a obișnuit să trăiască în propagandă și minciună

Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat că ministrul Sănătății, Nelu Tătatu, a mințit în momentul în care a spus că în Franța școlile s-au redeschis, afirmând că și în alte rânduri miniștrii din Guvernul Orban au mințit public, ceea ce demonstrează că Executivul trăiește din ”propagandă și minciună”.

”Acum Ministrul Sanatatii ne spune ca “scolile din Franta s-au redeschis” – ceea ce NU este adevarat! Ministrul Sanatatii Tataru a spus ca “ a luat in considerare ca persoanele peste 65 de ani sa fie izolate” – dupa care a dat vina pe Prof. Streinu Cercel si l-a dat afara din functie. Acesta este coleg de Guvern cu Ministrul de Finante Florin Citu care a spus in urma cu 8 zile ca “Opozitia a atacat siteul IMM Invest” si o sa arate el vinovatii – normal ca a mintit! Iar Florin Citu este coleg de Guvern cu Ministrul de Intern Marcel Vela care a spus ca a pus politistii sa duca lumina de Paste pentru ca are “informatii ca Primarii PSD vor sa duca oamenii la Biserica de Inviere” – inca o mare minciuna!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Victor Ponta a afirmat că Guvernul Orban minte atunci când spune că nu se exporta lemn din Romania – ”ba chiar ae importa lemn taiat in Germania si Austria – nici nu poti sa te amuzi de asa o gogomanie! Guvernul PNL s-a obisnuit sa traiasca doar in Propaganda si Minciuna – pana cand???”, a conchis Victor Ponta.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati